Hvem står bag, IWF, Inspired Workforce

 Inge Faarborg, ledelseskonsulent, partner, dramaturg.

Nærværende kommunikation, engageret, inspireret og indsigtsfuld ledelse er den flamme, som jeg ånder for at bringe ved til, sammen med mine kunder. Det starter med en gnist, hvor indgroede vaner udfordres og nye muligheder opstår.

Jeg er født og opvokset, som ’gartnerens datter fra Skæring’, hvor vækst og forædling var i fokus. Drivhus, stiklinger, lys, vand og hårdt arbejde, gik hånd i hånd med jordnær nærvær. Nysgerrighed førte mig til en uddannelse som dramaturg og senere til organisationspsykologiske studier.

Jeg har mere end 25 års erfaring med ledelse, facilitering af processer, mange typer af rådgivende samtaler, udvikling og undervisning. Senest fra 7 år som virksomhedsrådgiver i CfL, Center for Ledelse og 13 år i DR, som programmedarbejder, dramaturgiatsleder, og producer på P1 og P2.

Mine kunder siger om mig, at jeg er en utraditionel konsulent, med et skævt og skarpt blik, der får dem til at se udfordringer fra nye vinkler. De oplever mig som velforberedet, humoristisk, altid imødekommende og i stand til at se alle i rummet. Selv med ryggen til.

Jeg bruger min dobbelte faglighed, dramaturgi og organisationspsykologi til at lytte efter den enkelte og organisationens behov. Hvad er det egentlig der rører sig, også under overfladen, og hvordan får vi det bedste helt frem til “scenekanten”, til gavn for både interne processer og kunder.

Kombinationen af teatrets fortættende udtryk og metoder til at undersøge menneskelige forhold, med organisationspsykologiens viden om kunder, ledelse, personaleudvikling og organisationsforandringer –  er det særlige ved mine måder at arbejde med udvikling. Hos mig vil både knold og krop blive hørt og indgå i det udviklende arbejde.

Karriere, det faktuelle cv:  Kandidatuddannelse i Dramaturgi, Århus Universitet, (1988) Master i Organisationspsykologi, Roskilde Universitetscenter, (2014) og sideløbende med konsulentvirksomheden IWF fungerer jeg som ekstern lektor på CBS, International Business Communication.

Certificeringer: JTI, Jungiansk Type Index, 2006, Situationsbestemt Ledelse, SLII 2009, SL X High Impact 2015, LEA, Leadership Equity Assesment, 2014, Decisionsdynamics, Karriere Model™ 2015.