Karriererådgivning

Brug for et kvalificeret blik på, om du udnytter dine kompetencder og dine drømme om job godt nok? Er du afklaret på, hvad for et karrierespor du har fulgt,og fremad ønsker at følge? Vil du gerne op ad ledelsesstigen, dybere og dybere ind i en ekspertrolle, eller vil du måske hellere udvide din faglighed gennem nye projekter og områder?

Hvorfor

Afklaring af karriereønsker og veje at gå er et behov, som både den enkelte leder og medarbejder oplever. Men også en organisation har stærkt brug for at kende ledere og nøglemedarbejderes karriereønsker og tilfredshed for at kunne fastholde de kompetente medarbejdere. På vores lederkurser hører vi tit, at en mangel på dialog fra organisationens side er årsag til at de søger væk. Omvendt har virksomheder som tilbyder deres talentfulde medarbejdere en afklaring om karriereønsker, større chancer for at motivere og fastholde nøglemedarbejdere.

Hvad

Vi tilbyder i IWF hjælp til at stille skarpt på, hvor den enkelte får mest energi og arbejdsglæde, og til at afdække, hvilken karriere vej der matcher.  

Hvordan

Karrieremodellen ™ er det testværktøj vi benytter i IWF som afsæt for en afklaring. Når billedet af testdeltagerens karriereønsker står klarer, er de nødvendige skridt og trædesten langt lettere at finde. Både for den enkelte og for organisationen.

Vi har i forbindelse med mange af vores lederkurser og coachingforløb gennemført karriererådgivning, samt hjulpet b.la. større ministerier med karriereafklaring af centrale medarbejdere.